Зелена мрежа за вертикална подкрепа на краставици и корнишони. Зелената мрежата за краставици е UV стабилизирана с размер на отвора 15 х 17 см.

Поддържащата мрежа е  с двойна нишка в двата края, което прави мрежата достатъчно силна, за да поддържа както краставици и домати, така и грах, боб и други зеленчуци. Тази мрежа позволява повече въздух и слънчева светлина да достигнат до растенията, подобрява качеството на реколтата и увеличава добива.

Мрежата за краставици дава възможност за  лесен и бърз монтаж, само трябва да оплетете нарастващите стъбла през мрежата, това ще ви спести време за връзването на всяко растение по отделно. Мрежата за краставици и корнишони е чист, икономичен и безвреден начин за отглеждане на краставици, както за големи производители така и за вашата хоби градина. В края на сезона , мрежита за краставици може бързо да се разглоби и да се прибере за последващо използване. Устойчива на всички препарати използвани в земеделието. Предлага се в различни размери. Цвят- зелен

Характеристики
Дължина 1000/2000/5000/10 000 см
Материал UV стабилизирана
Цвят зелен
Широчина - см
Височина 170/170/170/170 см

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Мрежа за краставици 1,7х10м

  • Код на продукта: Мрежа за краставици 1,7х10м
  • Наличност: В наличност
  • 12.00 лв.


Възможни варианти