Механизмът - това е компактен и мощен механизъм за отваряне на капандури. При него се използва добре познатия принцип на хидравличния цилиндър, който през годините е утвърдил своето качество и издържливост. Механизмът има висока степен на универсалност.


Характерни свойства на механизма:
- Компактност;
- Иновационна и лесна система за инсталиране;
- Двойна пружина.

Иновационната система за инсталация позволява лесно да се разкачи едниният край на механизма. Не са нужни никакви инструменти и сложни процедури. Конструкцията на механизма позволява лесно да монтирате по - мощна пружина, за да постигнете максимална мощност на затваряне. 

 

Механизмът Primaterra има широк спектър на използване, но най-често се използва за капандури на оранжерии.  Конструкцията с двойна пружина го прави подходящ за леки прозорци, тъй като ограниченото тегло не би позволило той сам да се затвори.

 

В парници:

Благодарение на своята компактна конструкция Primaterra е идеален за отваряне на прозорци в парника. Механизмът почти не заема място в парника, като така оставя достатъчно място за Вашите растения. Освен това простотата на системата, осигурява лесен и бърз достъп в парника.

Характеристики
Градус на ъгъла на отваряне 30 º
Материал алуминий
Сила на отваряне 7 кг
Температурен диапазон на отваряне 17-25 ºC
Цвят Метален (необработен)

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Механизъм Universal за капандура

  • Код на продукта: Механизъм Universal за капандура
  • Наличност: В наличност
  • 85.00 лв.