Преимущества:
-Позволява създаването на уникален ландшафт на всяко място
-Икономия на средства – не трябва да заплащате на работници
-Изработена от полипропилен
-Предназначена за до хиляда използвания
-Не трябва специални знания за работа.

С помощта на градинска форма "Universal" всеки човек може сам да направи  пътека в своята градина.
Не е нужно да наемате професионалист, за да направите градинска настилка. 
Формата е за многократно използване, направена е от полипропилен, което й придава противоударна устойчивост и издържливост.Идеално гладка е  от всички страни, което ви гарантира, че няма да намерите несъвършенства.  Уникалният модел на формата позволява да я поставите във всички страни, което дава свобода на Вашето въображение при създаването на пътечката. Цветът на рамката е черен, но можете да експериментирате с цвета на асфалтовата смес. Може да създадете форми по Ваше желание и вкус.

 

Инструкция за използването на форма "Universal":

За създаването на здрава и красива пътека Ви е необходимо:

Да определите от къде и през къде ще менава пътеката. На мястото на бъдещата градинска пътека е нужно да има изкоп с дълбочина 6-10 см.

1)Засипете с чакъл и пясък (4-8 см). Залейте пясъка с вода обилно, непосредствено преди поставянето на формата.Върху пясъка сложете найлон, той ще  запази влагата в бетона до неговото втвърдяване.При поставяне на формата, ако участъка е наклонен, предварително сложете ориентир - въже.

 

2)При приготвяне на разтвора (1 цимент : 3 пясък : 4 чакъл ) не забравяйте да сложите добавка - омекотител, който ще направи Вашата смес устойчива на влага, разлики в температурата и ще удължи срока на служба на пътеката с 5-6 години. Добавете вода, докато разтвора стане с консистенцията на гъста смес.

3)Добавете оцветител и Вашата градинска пътека ще засияе в ралични цветове. Запълнете формата, като внимавате да не остава въздух. С права летва махнете излишния разтвор. Изчакайте 20 - 40 минути (разтвора трябва да стои във формата), а ако имате втора форма, направете втора плоча. Държейки формата за краищата, по диагонал я махнете.

4)Последната фаза е да предпазите току-що направената пътеката. Можете да измислите подходящ начин за ограждане, чрез който да се предпази пътеката в рамките на един ден.

Внимание:
Съветваме за най-добър ефект пясъкът  да е речен (не глинест). Особено важно е и  на качеството на цимента!

Характеристики
Височина на "камъни" 60 мм
Височина на плоча 60 мм
Количество камъни в плоча 14 бр
Размери 600x400x60 мм
Общи
Материал полипропилен с висока плътност
Габаритни размери и тегло
Тегло 2 кг

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Форма за декоративна настилка Universal

  • Код на продукта: Форма за декоративна настилка Universal
  • Наличност: В наличност
  • 29.00 лв.